Your address will show here +12 34 56 78
STEMMENWERK

Op basis van uw wensen bied ik u verschillende stemmen aan. Van beginnende stemmen tot en met de landelijk bekende stemmen. De beste stem passend bij uw product.
Casten van Stemmen

Op het internet zijn talloze sites te vinden waarop u uitgebreid allerlei stemmen kunt beluisteren en aanschrijven. Dat kan fijn zijn, maar kost veel tijd. Dat werk neem ik u uit handen. U stuurt mij de teksten en geeft uw voorwaarden aan. Ik ga op zoek naar uw stemmen, passend bij de opdracht. Op basis van uw opdracht en budget stuur ik u een aantal demo bestanden toe van de gevonden stemmen. Dit zijn stemmen uit de verschillende lagen van de stemmenwereld. Beginners, semi-professioneel, gevorderd etc. Door mijn zeer grote netwerk kan ik u bijna alle stemmen aanbieden.

Nabewerking

Alle aangeleverde bestanden zullen in eerste instantie niet bewerkt zijn. De kale stem, zullen we maar zeggen. De tracks zijn altijd schoongeknipt, maar om ze te kunnen gebruiken is een nabewerking noodzakelijk. Wellicht heeft u iemand ingehuurd die het eindproduct maakt en dus ook alles netjes nabewerkt. Prima. Heeft u dat niet? Laat dan de nabewerking uitbesteden. Ook hiervoor heb ik een breed netwerk en kan ik zorgen voor de bewerking die noodzakelijk is. Let op! Een filter uit uw videobewerkingsprogramma is onvoldoende en zal niet het gewenste effect geven.

DE JUISTE STEM
Welke stemmen dan?

Zoals eerder aangegeven zijn er overal stemmen te beluisteren. 'Betaalbare stemmen', 'De 10 beste stemmen', 'De laagste stemmen' en ga zo maar door. Welke stemmen kan ik bieden? Bijna alle stemmen. Ik werk niet met vaste stemmen en heb regelmatig contact met nieuwe en gerenommeerde stemmen. Ik breng u niet in contact met de stemmen, maar verzorg uw volledige aanvraag. ik lever u de demo's aan van een paar stemmen die ik vind passen bij uw vraag en als u akkoord gaat zet ik de opdracht uit. Het hele proces blijf ik uw contactpersoon.

Tarieven

Tarieven zijn afhankelijk van de gewenste stem, hoeveelheid tekst, afzetgebied etc. Elke opdracht is dus anders. Neem contact op en ik zoek voor u de stem passend bij uw opdracht.